Gor in dol po straniščni školjki

 

 

IBRO

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Pustimo ob strani ugibanja, ali je tisti, ki stoji za tviteraškim profilom Taksist Ibro - Ljubljanski taksist, en sam ali jih je več. V neskončnem svetu, ki stoji za temi anonimnimi profili, je lahko vsak človek praktično kdorkoli. Ampak dejstvo je, da gre za izredno priljubljen profil s skoraj dvanajst tisoč sledilci, njegove objave pa so zaradi duhovitosti in pogoste pike na i deležne velikega odziva.

In potem je Domen Savič enkrat včeraj tvitnil naslednje:

Žalostna vest. ‪@LJ_Taksist je izgubil bitko s pljučnim rakom.

In po enem dodatnem vprašanju prilepil še tole:

Izvedel prek smsja. Grozno.

Seveda se je del slovenske tviteraške srenje dvignil zadeva je neusmiljeno krožila vse do danes, ko se je oglasil sam Taksist Ibro:

Vidim ja vi bi mene živog pokopali.

Potem se je zaradi neskončne Savičeve bedarije in tega Taksistovega tvita svet spet skoraj snel s tečajev. Žal mi je, da moram vsemu temu reči "bedarija", ampak zame to tudi je. Kot sem rekel, vseeno mi je, kdo stoji za Taksistom in koliko jih je, ampak smrt vsekakor ne bi smela služiti za napihovanje precej nergaškega profila. Če je Domen dobil kakršenkoli namig, da je umrl kdo, ki ureja ta profil, je skrajno neokusno, da to informacijo ponudi in jo skuša narediti za viralno. Da bi slovenski tviter menil, da je nekdo, ki "ve" nekaj več? Če tega namiga ni bilo, pa ne gre za tako priljubljeni #fakenews, ki je že sam po sebi traparija, ampak za navadno nesramnost in neslano šalo. Za grdo laž. 

In ja, zadeva - "novica" o Taksistovi smrti - bi postala viralna ne glede na to, kdo bi jo tvitnil, ker je Taksist pač priljubljen. Ni se tako noro razširila zaradi Domna. Seveda je potem Domen na svojem začel pravo ofenzivo tudi žalitev, kako da so vsi padli na foro o smrti nekega fake profila, ampak dejstva, da se je vse skupaj (morda) začelo z neokusno in nesramno provokacijo, to ne spremeni. Smrt po mojem ne bi smela biti trigger za "eksperimente". Nikoli.

In še nekaj, če že pizdim. Domen je potem med drugim tvitnil tudi tole.

Je pa lepo tud to, da ko vam rečem pejt faking volt lepo prdite doma v sofo, ko pa rečem, da je fejk lik umrl pa glih tok da ne vsi na žale

Je že tako, da mi to, da mi on pravi, naj grem volit, pač pade v smetnjak, na katerem bi lahko pisalo #fakenews, piše pa le "pozabi, brez veze".

1 COMMENTS

Peter Filec
07 Nov 2017
Domen, samozvana faca in duhovitež, je kot že ničkolikokrat prej, brcnil v temo. Zanimivo, kako hitro se zna postaviti zase, ko se začne pljuvati po njemu.

REPLY:

 
  celestina.si

is mobile friendly
 

2015 © 2019 iWeb  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers