Gor in dol po straniščni školjki

 

 

ALI TIPE KDAJ BOLI GLAVA?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+


Opozorilo za tiste s šibkim srcem: Vsebina se dotika tudi homoseksualnosti, pa še kakšna krepka beseda je vmes.

 

Saj bi se lahko bralo tudi kot provokacija, a je bilo vseeno malo nenavadno. Skrivnostnež, ki se na tviterju predstavlja kot Fejst Možakar, po tajmlajnu sodeč pa med drugim zelo rad klika po, recimo temu, erotičnih vsebinah, je pred nekaj dnevi - po zloveščem referendumu - napisal tole: "Ker še nikoli nisem, bi zdajle rad vprašal @t_celestina in @MitjaBlazic ampak iskreno, prosim: Ali tipe kdaj boli glava?"

 

Vprašanje je... Kaj naj napišem, hecno. Kot da so tipi, ki furajo istospolno sceno, kaj drugačni od raznospolnih, ko gre za fuk in podobne reči. Fejst Možakar je namreč na vprašanje, ali njega kdaj boli glava, suvereno odgovoril, da ne. Torej bi lahko zgodbo tukaj tudi končali. Če enega tipa ne boli glava, zakaj bi potem dva, ki se lotita postelje? Torej je šansa za happy ending skoraj stoodstotna. In še. Če je v naravi moških, da so tisti, ki lovijo in uplenijo, je potemtakem lahko igra še bolj zanimiva, ker gre za prepletanje dveh podobnih elementov. Veste, nasprotja se vedno le ne privlačijo toliko. Za tolažbo gre.

 

No, pogovor je potem pripeljal do tega, da naj bi govorili že o nekaterih podrobnostih in da je alfa, ki se na tviterju predstavlja kot Boris Veliki (in je v resnici en izredno, ampak izredno fajn človek), rekel: "Hvala, ampak me res ne zanima. :)", jaz pa sem navrgel samo še to, da tip načeloma zelo dobro ve, kaj tipu paše.

 

Kost, ki jo mečem zdajle. Običajen scenarij strejt porničev. Videl sem jih kar nekaj, razlogi pa so... Razlogi, pač. Malo fafanja, da reč zalaufa, pička, pogosto rit, potem pa ona na kolenih. In potem tako neusmiljeno ožema tiča (ali tiče), ki ga ima na voljo, da se zdi, da bo sicer najmanj utonila. "Jack, Jaaaaaaaack." In potem tisti napad na otepača toliko časa, da tip zadevo dobesedno vzame v roke in se ji potem le izlije po obrazu. V gejevskih porničih je - po predhodnih fazah, ki jih bom izpustil - zaključni prizor malo drugačen. Tistemu, ki je na razstavi, zadeve pogosto ni treba vzeti v svoje roke, ker tisti, ki čaka na mano iz nebes, ve, kako je treba prijeti. Pa se bom pri primerjavah ustavil in dodal še eno kost za glodanje, očitno pragrozo marsikoga, ki se v določenih zadevah lovi. Ali pa išče.

 

Nikoli ne poizkusite moškega kar tako. Pot nazaj je težka.

 

Bo?

REPLY:

 
  celestina.si

is mobile friendly
 

2015 © 2019 iWeb  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers