KREMA

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+


No, da aprila sploh kaj blognem. Kaj sem delal včeraj? Eno bolj preprostih sladic, kar jih je sploh mogoče narediti. In ob tem niti ne vem, ali je to res podobno italijanski reči, ki sliši na ime Crema mascarpone. Jaz sem pač lovil roke.
Recept? Za štiri skodelice/ljudi.

pol kilograma maskarponeja

štiri jajca (samo rumenjake)

sladkor (odvisno od volje, želje in teže roke)

 

Priprava? Zelo zapletena. Rumenjake in sladkor penasto vmešaš, dodaš maskarpone, premešaš, da je reč gladka... In serviraš. Kakor vam je ljubo. Če je krema pregosta, jo lahko razdredčite z malo smetane in to je to. Jaz sem na dno skodelic narezal jagode, na vrhu potresel malo grenkega kakava in dodal jagodo.

 

In to je vse.

 

April, BLOGAL SEM!!!! :)

 

REPLY:

    



celestina.si

is mobile friendly
 

2015 © Renovatio  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers